WhatsApp a atins o noua borna

0
824

Cunoscuta aplicatie de pe smartphone-uri, WhatsApp a atins in urma cu doar cateva zile cifra de 900 de milioane de utilizatori activi. Jan Koum, cel ce detine acesasta aplicatie a dezvaluit aceasta cifra pe un site cunoscut de socializare, fiind felicitat de cel ce detine aceasta platforma de socializare.

Prin luna aprilie, Whatsapp atinsese  cifra de 800 de milioane de utilizatori, in timp ce, la inceputul anului trecute avea maxim 600 de milioane de utilizatori. La inceputul acestui an, WhatsApp a fost cumparata de cei ce detin Facebook-ul, obtinand o crestere impresionanta din acea vreme. In cunoscuta aplicatie WhatsApp avem si o aplicatie cu care putem vedea care sunt cei mai buni prieteni ai nostri de pe WhatsApp, dar, este nevoie sa nascocim destul de mult pentru a vedea acest lucru, momentan functionand doar pentru cei ce detin un iPhone, neavand detalii in momentul de fata daca aceasta functie va fi disponibila in viitorul apropiat si pe Android.

whatsapp-logoSe pare ca aplicatia ne arata numarul de mesaje trimise, facand un clasament al contactelor dar si grupurilor, in functie de numarul de mesaje trimise primite de catre noi. Cu ajutorul tab-ului „Size” din partea inferioara a ecranului putem vede acu cine ne-am „mancat” megabitii de internet vorbind pe Whatsapp, functia care ne indica cel mai bun prieten fiind disponibila din moment ce a avut loc un update la aplicatie, update-ul 2.12.3.

Probabil multi dintre voi ati auzit de WhatsApp, WhatsApp-ul fiind o aplicatie care ne permite sa trimitem mesaje si sa vorbim doar cu cei ce detin un smartphone sau tableta cu conectivitate 3G, in schimbul unor mb de internet, fiind un lucru destul de bun deoarece exista foarte multe abonamente care ne ofera internet nelimitat, de altfel, existand si cartele care ne ofera doar internet, WhatsApp-ul devenind benefic in momentul cand ramanem fara mesaje sau fara minute pe telefonul nostru.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns