Trusoul pentru botez

0
300

Fiind unul dintre evenimentele speciale si unice din viata copilului tau, pe care il savureaza mai mult adultii decat vedeta principala a ritualului, tot adultii, nasii in mod special, se ocupa de toate cele necesare desfasurarii evenimentului.In preajma evenimentului, mama si viitoarea mamica spirituala a copilului devin agitate, cauta, intreaba si isi doresc obtinerea tuturor lucrurilor necesare desfasurarii evenimentului. Barbatii, respectiv tatal si nasul duc la indeplinire sarcini mai usoare precum discutia cu preotul si achitarea taxelor necesare.

De flori, tinute, marturii, baloane, volane-volanase, lumanarea care constituie un lucru foarte important si asupra careia cele doua doamne se decid foarte greu rasfoind cataloage, vizitand magazine si reusind cu greu sa se puna de acord. In toata zarva creata in preajma acestui eveniment, doamnele uita cel mai important lucru. Primul lucru care trebuie cumparat si care necesita o atentie deosebita este trusoul bebelusului pentru botez.

Nu sunt de condamnat emotiile si toata agitatia care pune stapanire pe organizatori, din contra. Iti oferim o mana de ajutor in alegerea trusolui care contine tot ceea ce este necesar pentru botez, fara sa fiti nevoite sa alergati prin magazine, sa consultati cataloage si in cele mai nefericite cazuri sa constatati ca ati omis un lucru. Pe site–ul couturebebe.ro va punem la dispozitie trusouri pentru botez cu toate cele necesare pentru eveniment si nu numai.Trusourile noastre contin:

– set pentru preot format din: prosop mic, sapun, saculet pentru sapun, sticluta de mir si doua lumanari mici destinate bisericii.
– set pentru bebelus format din: paturica, prosop cu gluga, panza de mir si fasa.

Materialul din care sunt confectionate produsele noastre fiind bumbac 100%. De asemenea, trusourile se pot personaliza cu numele viitorului crestin si data evenimentului. Asadar, stimate doamne, alegand produsele noastre va puteti usura munca, castigand timp pentru alegerea lumanarii si a tinutelor deosebite.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns