Toner HP

0
504

Atunci cand folosesti foarte des imprimanta, ai nevoie de o sursa buna pentru consumabile. Sunt foarte multe firme care scot la imprimante mii de foi zilnic, asa ca au nevoie de tus constant si cat mai bun pentru ca imprimanta sa functioneze perfect in orice conditii. Si eu folosesc la firma zilnic imprimanta. Ma mir ca inca mai functioneaza bine la cat de mult este folosita. Cred ca la 2-3 zile ii schimb toner-ul. 

E bine ca am ales o imprimanta HP. Este de cea mai buna calitate si are mai multe functii, asa ca toti colegii apeleaza la mine cand au de scos la xerox sau de dat un fax. Deci tusul se consuma imediat, daca zilnic ies sute de foi la imprimanta. Ca sa nu ma plimb mereu pe drum cautand cel mai bun tus, am ales sa cumpar online. Sunt foarte multe magazine online de unde poti lua toner refill HP.

mival

Eu am ales sa colaborez cu cei de la Mival fiindca au cele mai mici preturi la cartusele de reincarcare pentru imprimanta. Aici gasesti o multime de consumabile pentru toate modelele de imprimanta asa ca iti recomand si tie sa intri pentru a schimba tusul cu unul mult mai bun. Pentru cei care au nevoie de tus color, la Mival sunt tonere colore ce pot fi folosite pentru 2000 de pagini. Daca ti-ai luat un toner ce scoate 2000 de pagini, 1-2 luni nu mai trebuie sa schimbi cartusul. Cel mai des insa, se scoate pe negru, aceasta fiind cea mai folosita culoare la imprimante.

Consumabilele de la Mival sunt foarte ieftine asa ca iti recomand sa le incerci si tu. Pe mine ma ajuta in fiecare zi, ca sa nu mai pierd timpul in magazine. Asa imi incarc singur tonerul si pot scoate la imprimanta mii de foi fara probleme.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns