Tableta Google Nexus 8 apare intr-o serie de imagini

0
346

 

Daca luam in functie zvonurile aparute zilele trecute ,este probabil ca ziua de 29 septembrie sa fie ziua in care Google va lansa noi terminale. Printre aceste terminale se va numara si telefonul Nexus 5, dar si modelul Huawei Nexus, telefon ce soseste ca succesor al variantei care este in prezent Huawei Nexus 6.

Este probabil ca terminalele prezentate mai sus sa nu soseasca singure, ba chiar sa fie insotite de o tableta, fiind destul de posibil sa fie Nexus 8. Un album de poze cu terminalul au inceput sa apara cu putin timp pe internet, pe niste site-uri de origine chineza, fiind vorba de niste materiale care ne prezinta o privire generala asupra design-ului adoptat de Google si partenerul sau.

Se remarca si lucrul ca terminalul soseste cu o rama metalica, un material care este folosit prima data pe un terminal Nexus. Daca privim asupra unei fotografii generale, observam ca lungimea terminalului este de aproximaiv 190 mm, fiind o marime care ne da de inteles ca avem parte de un terminal destul de bine echilibrat din punct de vedere al marimilor. Din cate s-au observat, noua tableta pregatita de cei de la Google, s-a adoptat un procesor octa-core de la Qualcomm sau chiar MediaTek, de 1.3 GHz. Desi nu stim ce alte specificatii va avea Nexus 8, este probabil sa avem 3 GB RAM, un panou cu o rezolutie 2048 x 1536, dar si variante cu WiFi si 4G LTE.

Asadar, Google Nexus 8 se asteapta a fi un terminal destul de interesant, prima tableta realizata de Google cu o rama metalica, dar si unele specificatii destul de interesante. Se asteapta ca tableta se debuteze odata cu cele doua terminale realizate de Google, telefoanele LG Nexus 2015, dar si Huawei Nexus 2015. In concluzie, tableta va avea destul de mult succes, stiindu-se ca mare parte din tabletele celor de la Google au avut succes.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns