Sony Xperia Z5 apare in fotografii care se cred a fi oficiale.

0
315

Canalele de socializare ale celor de la Sony au publicat aparent „fara sa vrea” un album de fotografii ce se cred a fi oficiale, fiind vorba despre un telefon din gama Sony Xperia Z, si anume Xperia Z5. Cu ocazia aceasta am aflat si detalii noi despre smartphone, dar si despre faptul ca am putea vedea un terminal cu un panou 4K, chiar la IFA 2015. Sony Xperia Z5 pare a pastra acelasi design ca si predecesorul model, fiind vorba de un design patratos, un format putin dreptunghiular iar muchiile sunt putin rotunjite. Observam si logoul Xperia inscriptionat lateral, si nu prea pare a se ivi foarte clar butonul Power cu un scanner de amprente integrat. Mai observam din imaginile publicate ca Xperia Z5 va sosi cu o camera de 23 de megapixeli, o marime a senzorului de 1/2.3 inch dar si destul de multe lentile in conformitate cu terminalul standard.

La marele targ de terminale, IFA 2015, vom observa acest terminal prezentat oficial, alaturi de cel de-al doilea model din gama Xperia Z5, modelul Xperia Z5 Compact, fiind de asteptat si un model premium al acestui model, denumirea acestuia fiind Xperia Z5 Premium. Cel din urma a sosit in mod neasteptat pe pagina celor de la Sony Georgia, fiind mentionat lucrul ca telefonul va sosi cu un panou 4K, la o rezolutie 5.5 inch. Tot sursa care ne-a precizat lucrurile de mai sus, ne-a declarat si faptul ca telefonul va sosi cu o camera de 23 megapixeli, avand o deschidere F/1.8, dar si o rezolutie Full HD pentru modelul Xperia Z5 Plus, si o rezolutie 720p pentru Xperia Z5 Compact.

Asadar, ramane de vazut daca detaliile dar si imaginile publicate pe internet sunt unele oficiale, si daca ni se vor confirma aceste lucruri despre cele trei telefoane pe care cei de la Sony ni le pregatesc anul acesta.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns