Smart TV – pro si contra

0
321

Daca vrei sa iti cumperi un TV de calitate, poti opta de exemplu pentru un TV LED Samsung. Televizoarele cu display LED sunt preferate adesea, deoarece ele redau imaginile intr-un mod clar si placut.

Cand vine vorba de achizitionarea unui TV, cei care sunt in cautarea unui astfel de produs se gandesc de doua ori daca sa opteze sau nu pentru un Smart TV.

In cele ce urmeaza vrem sa vorbim despre avantajele si dezavantajele unei astfel de achizitii.

La capitolul avantaje, primul si cel mai important tine de faptul ca Smart TV-urile pot fi conectate la Internet. Nu trebuie sa redai imaginile de pe net pe TV cu un cablu si cu un PC, ci le poti reda direct, simplu si rapid, prin intermediul unei retele Wi-Fi.

Un alt avantaj al televizoarelor Smart consta in faptul ca ele permit conectarea mai multor componente periferice, ceea ce e de dorit pentru modul in care avanseaza tehnologia. Poti conecta la el telefonul mobil, stick-ul, aparatul foto, etc.

Totodata, un alt mare avantaj consta in faptul ca sunt pentru Smart TV-uri o multime de aplicatii utile pe care le poti descarca direct in TV, simplu si rapid.

Acestea sunt printre cele mai importante avantaje. Smart TV-urile au insa si dezavantaje. Un prim dezavantaj ar putea fi faptul ca pretul este mai mare decat pentru un TV Full HD, de exemplu, care nu este Smart TV. Un alt dezavantaj consta in faptul ca e destul de dificil sa navighezi pe Internet daca nu ai o tastatura conectata, sau un mouse. In cele din urma e foarte probabil sa te conectezi la Internet tot cu ajutorul unui laptop.

Decizia finala iti apartine in totalitate. Analizeaza bine avantajele si dezavantajele si intra pe rombiz.ro pentru a-ti alege TV-ul perfect pentru ceea ce ai tu nevoie.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns