Servicii de sablare SablamTOT pentru estul tarii

0
447

Sablarea a devenit intr-un timp foarte scurt una dintre cele mai bune metode de curatare a suprafetelor solide. Pentru rezultate optime, este important ca aceasta operatiune sa fie realizata de catre o firma specializata in domeniul sablarii.

SablamTOT este o firma care ofera servicii de sablare, acum si la nivel national. Special pentru locuitorii din estul tarii, compania SablamTOT a infiintat Divizia Est pentru a face mult mai accesibile serviciile acestora.

logo3

Ce tipuri de servicii ofera compania?

Compania ofera:

  • servicii de sablare in Constanta, si anume sablare cu gheata carbonica, sablare cu nisip, hidrosablare si sablare cu soda
  • servicii de sablare in Galati, sablare cu gheata carbonica, sablare cu nisip, hidrosablare si sablare cu soda
  • servicii de sablare in Bacau, sablare cu gheata carbonica, sablare cu nisip, hidrosablare si sablare cu soda

Sablarea este o metoda de curatare a unei suprafete solide cu ajutorul propulsarii de materiale abrazive sau nonabrazive direct pe material. Propulsarea se realizeaza cu ajutorul compresorului. Particulele abrazive se ciocnesc cu suprafata, si datorita vitezei pe care o au, reusesc sa desprinda toate impuritatile de pe materiale.

  1. Sablarea cu gheata carbonica (gheata uscata) este o forma de curatare cu ajutorul dioxidului de carbon sub forma solida. Metoda este similara cu alte forme de sablare abraziva, cum ar fi sablarea cu margele de plastic sau cu bicarbonatul de sodiu. Sablarea cu gheata uscata nu lasa reziduuri chimice.

Sablarea cu gheata poate fi utilizata pentru a curata echipamentele de procesare a alimentelor, reusind sa le decontamineze intr-un mod eficient de bacterii sau alte microorganisme.

Poate fi utilizata si pentru curatarea echipamentelor electrice.

  1. Sablarea cu soda este un proces in care se foloseste bicarbonatul de sodiu propulsat cu ajutorul aerului comprimat, pentru a curata o suprafata.

Este o forma usoara de sablare abraziva, mult mai mai blanda fata de alte metode.

Sablarea cu soda este o metoda non-distructiva ce are multe aplicatii in curatare, pregatire pentru vopsire, restaurare, intretinere, indepartarea ruginii, indepartarea graffiti-ului, indepartarea uleiului, curatarea zidariei pana la curatarea echipamentelor de prelucrare a produselor alimentare.

  1. Sablarea cu nisip este una dintre cele mai dure forme de sablare, dar in acelasi timp una dintrele cele mai populare si putin costisitoare metode. Se foloseste in numeroase domenii industriale, industria auto, navala etc.
  2. Hidrosablarea sau sablarea cu apa este metoda de curatare cu ajutorul apei. Aceasta metoda este extrem de eficienta mai ales cand vine vorba de curatarea spatiilor interioare. Cu ajutorul sablarii cu apa se pot curata simultan atat spatii interioare cat si exterioare.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns