Samsung prezinta un teaser pentru putin cunoscutul Galaxy View

0
427

La sfarsitul evenimentului de pe 13 august, si anume Samsung Unpacked 2015, compania producatoare de terminale foarte bune si foarte inspirate iata ca a avut un moment in genul „one more thing”, moment in care am vazut pentru cateva clipe o serie de teasere pentru smartwatch-ul Galaxy Gear S2, in data de 3 Septembrie, in cadrul evenimentului de la Berlin, am beneficiat de un nou teaser, si anume, pentru Galaxy View, care probabil este o tableta cu un ecran mai mare, incercand oare sa rivalizeze cu tabletele cu dimensiuni mari de la Apple. Teaser-ul a fost prezentat imediat dupa prezentarea oficiala a ceasurilor Gear S2 si Gear S2 Classic.

Tot la final de eveniment, Samsung a oferit un teaser pentru un nou produs si daca ne luam dupa imagini ar fi vorba de o tableta cu ecran mare. Ea ar avea ca scop consumul de filme si seriale si vine cu propriul kickstand, care o propteste la unghiul ideal pentru vizualizarea de continuturi media. Galaxy View ar putea fi un accesoriu care sa vina cu aceasta tableta, ar putea fi tableta in sine, sau poate un serviciu de streaming.

Samsung-Galaxy-NoteVom afla mai multe detalii in octombrie, dar ideea unei tablete cu ecran mare de la Samsung a tot aparut in ultima vreme. Se vehiculează o diagonala de 18+ inch si in mod interesant tot consumul de media a fost mentionat si in tandem cu zvonurile despre acel device. Teoretic acesta suna ca un device axat pe productivitate, eventual un nou Note, dar toate aceste informatii despre functii de divertisment pun la indoiala apartenenta la acea gama.

Asadar, cei de la Samsung pregatesc un colos pe piata tabletelor, colos care, dupa spusele unei mici surse, ar putea rivaliza cu tabletele de dimensiuni mari produse de Apple, lucru mentionat de catre noi chiar in inceputul acestui articol.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns