Poezii crestine pentru toata lumea

0
518

Poeziile crestine sunt pentru toata lumea. Chiar daca de multe ori preferam sa nu citim carti crestine, poate ar fi bine sa aruncam un ochi si pe astfel de lecturi care ne invata foarte multe lucruri frumoase. Ma bucur ca mereu am gasit carti speciale pentru mine si prietenii mei. Cativa sunt crestini care merg duminica la biserica insa am si prieteni crestini care nu prea mai cred in religie. E destul de rau cand auzi pe cineva ca nu mai crede decat in ceea ce vede. Totusi, asta este tot farmecul religie, sa crezi in ceva mai presus de tine care vegheaza asupra ta atat la bine cat si la rau. Iar atunci cand ai nevoie, te protejeaza.

Ma bucur ca eu am fost crescut bine de parintii mei si am avut mereu cele mai bune invataturi pe care le-am putut urma. Chiar si in jurul invataturilor desprinse din carti, am reusit sa imi ghidez viata si sa creez niste principii de la care nu ma abat niciodata. Sper sa am parte mereu de lucruri bune in aceasta viata. De la parintii mei am invatat numai lucruri bune iar acest lucru ma bucura. Iti recomand si tie sa citesti in timpul liber si poezii crestine.

asa

Aceste carti cu poezii crestine le gasesti online la Libraria Maranatha. Pe langa poeziile crestine ai o multe de alte carti pe care le poti incerca cand vrei sa stai in liniste si sa aflii lucruri noi crestine. Intra si tu pe site sa alegi cartile care crezi ca ti se potrivesc. Ai de unde alege cele mai bune carti religioase. Oricine merita cele mai bune lucruri in viata, iar invataturile ne pot fi de mare ajutor pentru a avea o viata frumoasa si linistita alaturi de familie. Tu poti alege ce vrei sa citesti in fiecare zi.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns