Plimbarile prin natura ne fac mai fericiti si prietenosi

0
490

Daca te-ai decis sa-ti cauti o casa si esti pregatit sa alegi din larga oferta de apartamente in  Bucuresti pentru a gasi ceea ce ti se potriveste, vei avea surpriza ca se vor schimba criteriile de alegere, in momentul in care vei incepevizionarile. Aici vorbesc despre faptul ca foarte putini dintre noi se gandesc la  spatiul verde din jurul locuintei. Desi suntem obisnuiti ca viataintr-un apartament sa fie o viata limitata in ceea ce priveste posibilitatea de a te relaxa in natura, cartierul rezidentialGreenfield vine cu un concept nou de viataintr-un oras aglomerat, stilul sanatos si activ, din care natura face parte integranta.

Inconjurat de padure, Greenfieldofera un cadru natural idilic si un mediu sanatos, datorat nivelului de noxe si zgomot scazut in comparatie cu alte zone din Bucuresti. Probabil stii cat de importana e natura pentru sanatateanoastra, insa cred ca nu ai studiat indeajuns acest aspect. Iti voi prezenta cateva beneficii pe care natura si plimbarile in padure le pot avea asupra sanatatii tale si apoi vei alege Greenfield cu convingerea omului bine documentat.

Stresul incepe sa devina una din cele mai mari probleme cu care ne confruntam, iar pentru a gestiona aceasta problema apelam de multe ori la terapie, la un psiholog care sa ne ajute sa depasim aceste momente. Probabil nu te-ai ganditniciodata ca o plimbare in padure te poate ajuta sa scapi de anxietate. In padure nu ai Wi-Fi, dar vei simti o conexiune cu natura, care cu siguranta te va linisti. Cand ai o zi mai grea, o plimbare in natura te ajuta sa o depasesti cu usurinta. Studiile au aratat ca astfel starile depresive pot fi combatute cu succes iar performantele la locul de munca, mult mai bune.

DJI_0001.00_10_33_43.Still003

Cand vine vorba de activitatile creative de la munca, tuturor ni se intampla ca la un moment dat, se ne simtimblocati, pur si simplu sa nu avem nicio idee. Specialistii ne recomanda ca atuncicand acest lucru se intampla, cea mai buna solutie este sa ne relaxam in natura.

Cu atat de multa agitatie in jurul nostru, mereu pe fuga si fara timp prea mult pentru noi, ducem o viata care ne afecteazasanatatea. De cele mai multe ori, lipsa miscarii si o viata haotica se traduce prin insomnii. Cea mai buna modalitate de a scapa de acest lucru este o plimbare prin padure.

Noi am gasitlocatia, tieitiramane sa alegi doar apartamentul.

Asadar, daca itidoresti o viata plina de energie pozitiva alege un apartament  in Greenfield, cartierul imbratisat de padure.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns