Pasi importanti pentru un sex mai bun

0
893

Pentru ca relatia ta sa fie sanatoasa si echilibrata, aceasta trebuie sa fie hranita prin schimburi de idei. Fiecare jumatate trebuie sa se simta liber sa spuna tot ce-l apasa, fara sa se simta ciudat sau speriat de reactia partenerului de langa el. Inportant e  ca fiecare sa faca  tot ce tine de el pentru o relatie plina doar de satisfactii reciproce.

Foarte important este ca partenerii sa invete reciproc sa se cunoasca, sa se descopere unul pe altul, in special atunci  cand vine vorba de sex. Ei trebuie sa-si dezvaluie placerile si fanteziile prin cuvinte. Spui ca pasiunea dispare sau ca sexul nu e destul de satisfacator, ca nu iti place aia sau cealalta. Cum poate partenerul tau sa cunoasca aceste lucruri daca tu nu i-ai spus micile tale secrete. Cum altfel, daca nu prin cuvinte, crezi ca poate sa ajunga la ce iti place? Foarte important este sa-ti asumi totul prin utilizarea cuvantului ‘eu’, ‘eu vreau/simt’. Trebuie sa trimiti mesaje clare si precise, astfel partenerul tau le poate intelege si pune in practica.

Spune-i temerile, intr-o relatie, cel mai importat este ca fiecare sa poata spune cea ce il sperie sau ii porduce diferite blocaje psihologice. Toate poersoanele au nevoie de cuvinte linistitoare, sa se simta in sigurata. Fa-l sa se relaxeze. Curajul pentru a-si marturisii dorintele creaza o atmosfera de incredere si de siguranta pentru cei doi parteneri.

In timpul actului, se ajuge uneri in pozitii inconfortabile, care-ti produc diferite dureri sau in care te simti ‘aiurea’. De ce nu zici deschis, sanu schimbati pozitia sisa luati totul de la inceput, asta ca sa te simti cat de bine posibil. Respecta-te si zi adevarul cand aceste cazuri apar.

Ofera-i suficienta atentie jumatatii tale, rezerva-ti din timpul tau pentru el, discuta in general despre lucruri pozitive, dar nici cele negative nu trebuie sa fie neglijate. Incearca mereu sa-l faci pe partenerul tau sa-ti spuna care este problema ce-l framanta.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns