Obtine o talie de viespe cat mai simplu

0
366

Stim ca toti v-ati dorit o talie de invidiat, iar noi va vom prezenta cateva detalii despre cum sa ai o talie „ca trasa prin ac”. Conformatia corpului poate sta in calea unei talii subtiri. Tipul constitutional muscular va trebui sa accea ca subtierea implica un efort continuu. Pe cealalta parte, tipul constitutional digestiv, cu o talie mai subtire nu trebuie sa faca eforturi prea mari, iar, din orice tip ai face parte, programul are rolul de a ne eleimina din surplusul de tesut adipos din zona taliei noastre, iar, daca vom respecta regulile de mai jos, bineinteles ca vei obtine o talie ca mai frumoasa.

Alimentele care trebuie consumate in momentul cand ne dorim rezultate rapide dar si durabile, sunt, fructele si legumele ,adica, mere, pere, castraveti, morcovi, si tot mai departe, deoarece prin continutul mare de fibre, acestea ne ajuta sa eliminam grasimi si ape din celule. Programul trebuie inceput cu o incalzire usoara, pentru inceput, trebuind sa incepem o alergare usoara, concomitent cu aplecarea trunchiului in stanga dar si in dreapta, timp de maximum 5 minute, barul incercand sa il ducem de-a lungul coapsei catre genunchi, in stanga, dar si in dreapta. Cu picioarele departate, la o distanga egala cu latimea umerilor, incepem sa ne rasucim trnuchiul catre stanga si catre dreapta incercand sa ducem bratul drept prin fata catre cel stang, iar bratul stang catre cel drept, repetand acest exercitiu de circa 30 de ori.

Din aceeasi pozitie, cu picioarele departate iar cu palma stanga catre ceafa, cu bratul drept intins langa trunuchi, executam 30 de aplecari. Incercam sa atingel lateralul genunchiului drept ajutandu-ne de palma dreapta, iar apoi schimbam bratul si executam un numar de 30 de aplecari catre directia opusa. Ne mentinem pozitia cu picioarele departate si genunchii usor indoiti, cat pentru a descrie un cerc, incepem sa rotim bazinul catre stanga de 20 de ori, dupa care repetam si in directia opusa.

Ultimul exercitiu este de a ne aseza pe covor, cu spatele culcat, iar cu bratele intinse lateral la nivelul umerilor sa mentinem contactul umerilor cu solul, intre timp tragand de genunchiul stang catre piept si sa rasucim in partea dreapta, revenind la pozitia initiala, repetam de 20 de ori pe piciorul drept iar de 20 de ori pe piciorul stang.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns