Noul telefon LG ar putea avea o camera duala inovativa

0
356

Cu ceva vreme in urma aflam ca acel telefon special, flagship al companiei sud-coreene LG programat pentru toamna anului acesta, nu va sosi chiar cu niste dotari de tip high end, el neluand nici un model de tip „super premium” care sa aiba o carcasa metalica, dupa cum declara chiar seful celor de la LG Mobile, astazi, sosind noi detalii despre acest terminal, aparute de data aceasta in presa din Coreea de Sud.

Noul telefon este de asteptat sa soseasca in trimestrul al 4-lea,  si se pare ca va sosi cu o camera foarte interesanta, desi este greu pentru cei de la LG sa ofere o camera si mai interesanta decat camera foarte buna intalnita pe LG G4, fiind de asteptat ca doar la capitolul fialmare sa se schimbe cateva lucruri. Noutatea clara este ca am avea de-a face cu un setup dual al camerei, acestea fiind informatiile aparute in presa din Coreea de Sud, fiind destul de interesant daca cele doua camere vor fi chiar unele cu captura de tip 3D sau o captura in adancime, lucru care s-a mai intalnit doar pe modelul HTC One M8. De altfel ,ma irealizam ca acest model nou nu va sosi cu un procesor Snapdragon 820, venind doar cu modelul Snapdragon810, dar si o memorie RAM de 4GB, de tip LPDDR4, dar si un panou care in diagonala va masura 5.8 inch, tactat la o rezolutie de tip Quad HD, cu panou de tip Quantum IPS. De indata ce diagonala ne indica faptul ca telefon va fi unul incadrat in categoria phablet-uri, nu este de exclus un stylus la telefon, din nefericire, telefonul nu va beneficia si de un corp metalic.

Toamna este foarte aproape, dar este putin probabil ca telefonul sa apara la inceputul lunii septembrie, fiind de asteptat ca acesta sa debuteze undeva prin luna octombrie, sau chiar noiembrie. Insa, asteptam sa vedem telefonul sa vedem ce inovatie vor aduce la camera de fotografiat a acestui telefon.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns