Note 5 si Galaxy S6 Edge in variante aurite

0
771

Pentru cei care cred ca nu e destul sa ai un terminal auriu, sunt realizate, bineinteles, telefoanele suflate cu aur, iar, pentru acest public exclusivist au fost reaizate acum si versiuni de Note 5 si S6 Edge, fiind poleite cu pretiosul aur. Cei de la Karalux Store s-au ocupat de aceste gadget-uri, rezultat fiind admirat de multa lume in acest articol. Procesul a fost mult mai interesant decat pare, pentru ca inginerii au desfacut terminalele realizand un procedeu in 10 pasi, terminalele fiind fabricate din aluminiu de tip Seria 7000, aluminiu cae este cu pana la 60% mai rezistent si mai usor decat un otel inoxidabil, dar, din cate se pare, acele componente metalice sunt supuse unui procedeu destul de dificil de acoperire cu un metal pretios, acesta fiind asezat pe un material de baza, dupa care fiind acoperit cu un strat protector destul de special.

Este vorba de acelasi procedeu care a aurit si componentele unei masini realizate de cei de la Rolls Royce, personalizarea celor doua telefoane avand un pret de 355 de dolari, in schimb ce, daca  il vreti cumparat deja aurit, pretul acestui telefon va fi de 1110 dolari. Asemenea bijuterii se mai pot identifica in magazinul celor de la Karalux, cei de la Karalux reusind sa acopere cu aur cam orice gadget, sau obiect, fiind un lucru destul de bun.

Asadar, daca doriti sa cumparati un Note 5 sau un S6 Edge impodobit cu aur, puteti sa apelati la cei de la Karalux daca doriti unul din cele doua gadgeturi impodobite cu aur. In concluzie, este un lucrul destul de bun realizarea unor Note 5 si S6 Edge aurite, deoarece, sunt unii oameni care isi doresc asemenea bijuterii in mana, in opinia mea, vanzarile celor doua telefoane vor fi destul de crescute si, bineinteles, vor creste si vanzarile celor doua telefoane Samsung.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns