Noi scapari ale lui Microsoft Lumia 940

0
329

Microsoft Lumia 940, sau Microsoft Lumia talkman, a iesit din nou in evidenta, printr-o scapare care s-a facut saptamana trecuta, la modelul de culoare neagra, acum putand vedea si pe culoarea alba, confirmandu-se si una dintre dotarile interesante ale acestui model, si anume ca acesta va sosi cu 4 microfoane profesionale, pentru un sistem profesional de capturare audio. Este de reamintit si faptul ca Cityman si Talkman au avut parte de multe scapari lunile trecute, pe masura ce ne apropiem de perioada acestuia de lansare, fiind vorba de luna octombrie. Sursa imaginii ajunse pe internet ne prezina faptul ca aceste microfoane sunt destul de utile pentru Rich Recording, avand tehnologia HAAC, fiind o tehnologie special conceputa pentru concertele sau interviurile la care luam parte. Sursa scaparii acestor imagini ne-a mai prezentat si faptul ca Lumia 940 va avea o grosime de 9 milimetri, in timp ce Lumia 940 XL va avea o talie ce va masura 8.6 milimetri in grosime.

O imagine hands on cu modelul Cityman a aparut saptamana aceasta in China, intr-o versiune pe culoarea albastra, sosind cu un blitz triplu LED integrat, aceasta fiind o inovatie. Nu va mai dezvaluim si alte specificatii, doar va mai prezentam faptul ca aceste terminale vor sosi cu sistemul de operare Windows 10 Mobile la bord, ultima data de lansarea acestuia care s-a vehiculat fiind 19 octombrie, modelele fiind cele care vor beneficia si de camerele Pureview, si noi aplicatii Lumia, dupa cum ne-am obisnuit in ultima vreme.

Asadar, se pare ca data de lansare a acestor telefoane, data vehiculata si care circula pe internet, nefiind una oficiala, fiind de 19 octombrie. Se pare ca telefonul va fi lansat destul de tarziu, alte detalii despre aceste telefoane, fiind deja stiut, fiind clar ca cele doua modele sunt flagshipurile companiei Microsoft. Este probabil ca alte detalii sa fie publicate zilele viitoare pe internet, asa ca stati pe aproape.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns