Noi imagini cu iPhone 6c – se confirma ecranul de 4 inch

0
306

In ultima vreme au aparut destul de multe scapari ale telefoanelor iPhone 6s si 6s Plus, decat cele ale lui iPhone 6c, dar zilele acestea, urmasul lui iPhone 6c revine in noi modele. Un blog foarte cunoscut tech, a putut sa nea prezinte cateva imagini cu o macheta de husa a noului model iPhone 6c, imagini care pot fi vazute pe internet. S-a confirmat faptul ca telefonul va ossi cu o diagonala de 4 inch, din ceea ce ne-au prezentat sursele din cadrul producatorilor de huse. Ceea ce am observat in imaginea publicata pe internet este un decupaj dupa o anumita husa, pentru noul terminal care ne prezinta marimi asemanatoare cu cele ale lui Iphone 5. Totusi designul va sosi cu cel adoptat de catre iPhone 6 dar si 6s. Cele mai noi scapari ne prezinta si faptul ca telefonul iPhone 6c va fi disponibil incepand cu luna octombrie sau chiar noiembrie, dupa ce va fi lansat alaturi de modelul iPhone 6s.

In urma cu ceva vreme am aflat ca acest gadget va sosi alaturi de un procesor realizat de cei de la FinFET, fiind un procesor realizat pe o arhitecta de 14 sau chiar 16 nm, fiind vorba de primul model Apple care va sosi cu acest chipset. Procesorul va fi produs de cei de la TSMC in parteneriat cu Samsung, spre deosebire de acutalele procesoare, care erau realizate pe o arhitectura de 20 nm, aducand o performanta mult mai buna si mai crescuta, alaturi de un consum mai scazut al bateriei.

Dar, cum ne-am obisnuit trebuie ca zvonurile acestea sa fie tratate cu precautie, deoarece, in ultima vreme ne-am obisnuit sa avem parte de unele scapari care nu au fost deloc adevarate, fiind vorb adespre unele spuse chiar despre cei de la Apple sau scapari foarte multe si neadevarate au fost si in ceea ce priveste modelurile din gama Nexus de anul acesta.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns