Motorola Moto 360 2 apare si in versiunea Sport

0
344

O noua generatie de ceasuri inteligente, Moto 360 ar trebui sa apara chiar toamna aceasta, in momentul cand va iesi pe piata si Android Marshmallow, aparand unele imagini cu acest terminal, in ultima vreme. Iata ca zilele acestea apare o noua serie de randari, in care, pe langa versiunea Moto 360 2, putem vedea si un asa-zis model Sport al acestei versiuni.

Sursa acestor imagini este una de incredere, prezinta ca noul Moto 360 va debuta chiar in luna septembrie, in timp ce o versiunea a lui Moto 360 Sport, putem vedea lunile viitoare, mai exact, in noiembrie. Versiunea Sport va abandona corpul metalic, dar si cureaua din piele si metal, schimbandu-le cu un corp dar si o curea din poliurethan, fiind disponibile si 3 culori diferite pentru aceasta versiune, precum negru, alb si portocaliu.

Imaginile ajunse pe internet in ultima vreme ne prezinta aplicatii pentru fitness la noul gadget, neexistand acestea pe prima versiune din Moto 360. Se pare ca aceasta aplicatie va putea monitoriza, pulsul, distanta, timpul dar si ritmul alergarii noastre. Este destul de probabil ca ceasul inteligen Moto 360 Sport sa aiba un pret mai redus decat prima  varianta, la fe lcum intalnim pe modelul Apple Watch. Nu ar trebui sa ne mire daca vom avea de-a face cu un model din aur, daca vor incerca sa continue pe cei de la Apple.

Asadar, cei de la Motorola copiaza destul de mult pe cei de la Apple in privinta acestor modele, tocmai de aceea este destul de probabil sa se opteze si pentru o versiune „aurita” a acestui model, alte detalii exact nestiindu-se la momentul de fata, dar, este un lucru bu nca vom avea aplicatia de fitness „sub capota” noului ceas inteligent, deoarece acest lucru incepuse sa se intalneasca pe multe terminale, iar cei de la Motorola ramasesera putin in urma.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns