Motorola Droid Maxx 2 apare in cateva fotografii

0
303

Un viitor telefon ce se asteapta sa apara pe piata americana este si Droid Maxx 2, terminal al celor de la Motorola, fiind vorba de un gadget de tip phablet ce va sosi cu un ecran ce va masura in diagonala 5.5 inch. Chiar daca data acestuia de lansarea nu este cunoscuta, zilele acestea am putut vizualiza telefonul intr-un album de poze ce ne prezinta anumite elemente de design. Din fotografia publicata mai sus am putut reamrca faptul ca telefonul soseste cu un design care se aseamana cu cel al lui Moto X Play, telefonul venind cu difuzoare stereo frontale, dar si un capac spate care ne permite accesul la bateria telefonului, avand o textura speciala pe spatele acestuia. Tot pe spatele telefonului mai dam si de o banda argintie, acolo situandu-se si camera de fotografiat alaturi de blit-ul LED, plus un mic logo al celor de la Motorola.

Este randul sa trecem si la specificatiile acestui smartphone, si aflam ca Motorola Droid Maxx 2 va sosi cu un ecran Full HD, tactat la o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, ecranul acestui telefon fiind de 5.5 inch. Telefonul va mai sosi si cu un procesor octa-core de la Qualcomm, fiind vorba de cunoscuta gama Snapdragon, modelul Snapdragon 615, fiind tactat la o putere de 1.7 GHz, o memorie RAM de 2GB, dar si o baterie destul de mare, fiind vorba de una de 3.630 mAh, avand fix aceleasi specificatii ca cele de pe Motorola Moto X Play.

Este de asteptat ca modelul Moto Droid Maxx 2 sa soseasca cu ajutorul operatorului Verizon, avand un pret de aproximativ 400 de dolari, in opinia mea fiind un pret destul de mare deoarece pentru specificatiile acestui telefon, pretul este un pic cam ridicat.

Iata ca Moto Droid Maxx 2 este un smartphone care nu se va lansa oficial la IFA 2015, fiind un telefon care deja a inceput sa se lanseze pe piata americana, cei de la Motorola, evident nevrand sa iese in evidenta cu acest telefon, deoarece daca isi doreau acest lucru, poate doreau sa il lanseze chiar la marele targ IFA 2015.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns