Microsoft Cityman si Talkman ajung din nou pe internet

0
433

O sursa credibila in momentul cand vine vorba de scapari din partea modelelor Lumia, ne prezinta noi detalii. Zilele acestea avem parte de noi imagini ale viitoarelor smartphoneuri de tip „flagship” cu Windows 10 Mobile.

Sursa a postat imaginile drept rasuns la o imagine de tip hands on cu unul dintre terminale, imagine ajunsa pe internet. De la o saptamana la alta avem parte de noi zvonuri, dar si denumirile acesto modele, trecand foarte repede de la Lumia 940 si Lumia 940 XL la Lumia 950 si Lumia 950 XL, numele de „cod” Cityman si talkman ramanand neschimbate, modelul Cityman fiind un phablet de 5.7 inch, care in imaginile postate de sursa apare cu o carcasa de culoare albastra. In imaginile ajunse pe internet remarcam si camera acestui adestul de mare, venind cu un senzor de 20 de megapixeli cu tehnologie Pureview, dar si 3 blitzuri LED. Corpul acestuia este realizat din policarbonat, pe langa carcasa acestuia, trebuie sa discutam si de ecran, fiind vorba de un ecran de 5.7 inch tactat la o rezolutie WQHD, o memorie RAM de 3GB si un procesor produs de Qualcomm, unul din gama Snapdragon, modelul 810.

Modelul care apare in culoarea neagra pe internet este Talkman, fiind telefonul care vine cu un ecran de 5.2 inch, tactat la aceeasi rezolutie de tip WQHD, sosind cu un procesor tot de la Qualcomm, doar ca este vorba de modelul Snapdragon808, ci nu 810, dar si o camera cu senzor Pureview similara, gadgeturile impatind acelasi spatiu de stocare de 32 GB, o memorie RAM de 3GB dar si porturi USB Type C, fiind de asteptat ca telefoanele sa soseasca cu Windows 10 Mobile, pe undeva prin luna octombrie.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns