Life After Beth

0
476

Life After Beth este o comedie cu zombii, a fost scrisa si regizata de Jeff Baena. La producerea filmului au ajutat Michael Zakin si Lizz Destro. Rolurile principale sunt interpretate de Aubrey Plaza, Dane DeHaan, Molly Shannon, Cheryl Hine si Paul Reiser. Life After Beth a fost produs de companiile American Zoetrope, Abbolita Productions si Starstream Entertainment, a fost distribuit de A24. Pe data de 19 ianuarie a fost prezentat la Sundance, iar pe 15 august a fost lansat in US. Bugetul a fost unul redus, aproximativ 2,4 milioane si au reusit sa stranga peste 6 milioane de dolari.

life-after-bethDupa ce iubita lui Beth Slocum moare, Zach Orfman e devastat de pierderea pe care a suferit-o si incepe sa-si petreaca timpul cu parintii fetei, Maury si Geenie, alaturi de care gaseste consolare. Zach ii marturiseste lui Maury ca el si Beth aveau probleme in relatia lor, dar Maury ii spune sa nu lase sfarsitul relatiei lor s-o defineasca pe toata. Dintr-o data, sotii Slocum inceteaza sa-l mai contacteze pe Zach. Confuz, el se duce acasa la acestia si o vede prin fereastra pe Beth.

Zach incepe sa strige cu putere sa-l lase sa intre, dar fratele lui, Kyle, un ofiter de securitate, il indeparteaza de acolo. Acasa, comportamentul de maniac al lui Zach si comentariile sale stranii cum ca Beth ar fi in viata, ii sperie pe parintii lui si isi fac griji cu privire la sanatatea mintala a fiului lor. in acea noapte, Zach intra prin efractie si descopera ca parintii lui Beth au ascuns-o in tot acest timp. Mai tarziu, el se duce la mormantul lui Beth si descopera acolo o gaura imensa.

El cere explicatii de la Maury si Geenie, iar acestia ii explica faptul ca, dupa inmormantare, Beth a reaparut ca din senin. Parintii ei nu prea vor s-o lase sa iasa din casa, mai ales pe timpul zilei, si refuza sa-i spuna ca a murit. Atunci cand Zach o scoate pe Beth la o intalnire in timpul zilei, ea ajunge sa faca basici pe fata, de vina parand sa fie soarele. Mai tarziu, Zach incepe sa observe oameni din oras care se comporta in moduri similare cu Beth, devenind din ce in ce mai violenti si cu schimbari bruste de comportament.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns