LG Nexus 2015 va debuta oficial pe 29 septembrie

0
376

Luna august e pe sfarsite, iar septembrie sta sa vina, luna septembrie fiind una in care vom beneficia de lansari foarte importante, in industria telefoanelor mobile. Perioada aceasta va incepe in primul rand cu marele targ IFA 2015, dar si lansarea unor noi telefoane din gama iPhone, dar nu in cele din urma, noi produse din gama Nexus pregatite de cei de la Google. Se stie deja ca printre aceste device-uri se numara si LG Google Nexus 5 dar si Huawei Nexus, cel din urma fiind succesorul modelului Nexus 6. Potrivit unui nou raport venid pe filiera sud-coreeana, mai exact din presa sud-coreeana, este de aseptat ca noul Nexus 5 sa fie anuntat oficial pe data de 29 septembrie, ziua aceea dand startul si programului de vanzari, asadar, in momentul cand telefonul va fi anuntat oficial, vom putea incepe sa dam si comenzi pentru acesta.

LG-Nexus-5Pentru inceput, terminalul va fi vandut prin intermediul Google Store, urmand ca dupa aceea telefonul sa fie regasit si in oferta retailerilor, dar, de indata cu stirea venita din Coreea de Sud, ne sunt prezentate din nou specificatiile acestui retailer. Aparent, vom beneficia de nu smartphone cu display de tip QHD, masurand in diagonala 5.2 inch, fiind tactat la o rezolutie de 2560 x 1400 pixeli, un procesor hexa-core realizat de cei de la Qualcomm, fiind vorba de cunoscutul model Snapdragon 808 pe 64 de biti, o memorie ram de 3GB dar si un scanner de amprente, iar, cum este dde asteptam, modelul Nexus 5 va sosi cu Android 6.0 Marshmallow ca sistem de operare preinstalat. Pana acum nu avem detalii si despre Huawei Nexus, acesta nefiind anuntat pentru data de 29 septembrie.

Asadar, asteptam mai multe detalii despre LG Nexus 2015, dar si despre Huawei Nexus 2015, poate pe viitor ni se vor anunta detalii noi si despre acest telefon, cum ar fi data de lansarea, dar  si data cand telefonul se vca pune oficial in vanzare.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns