Lenovo Vibe P1 spre vanzare la un retailer chinez

0
471

Lenovo Vibe P1 este un terminal despre care s-a vorbit chiar de la inceputul anului, zvonindu-se ca poate sa debuteze chiar la Mobile World Congress 2015. Dar, intre timp, debutul nu a avut loc la MWC 2015, terminalul reaparand zilele acestea in oferta unui retailer chinez. Este e mentionat si ca asteptam ca noul gadget sa fie prezent la IFA 2015. Lenovo Vibe P1 va mai sosi si cu un ecran care in diagonala va masura 5.5 inch, avand o diagonala Full HD, procesorul va mai dispune si de un procesor Snapdragon 615, telefonul va avea un spatiu de stocare de 16 GB, dar si o memorie RAM de 3 GB. Despre designul sau putem spune ca este unul destul de aratos, amintind catusi de putin de modelul OnePlus Two. Pe langa lucrurile cu care vine „la bord” mai putem identifica si o camera principala de 13 megapixeli, un blitz dual tone, dar si o camera frontala de 5 megapixeli, in timp ce telefonul mai beneficiaza si de doua sloturi SIM.

Cel mai interesnat lucru, in opinia mea, il constituie bateria de 5000 mAh, telefonul sosind si cu tehnologia de incarcare foarte rapida. Bineinteles, ca telefonul va sosi alaturi de un scanner de amprente care probabil va fi integrat in butonul „Home”, iar modelul va rula Android 5.1 Lollipop, cei de la Lenovo integrand interfata Vibe UI 2.68, grosimea acestuia fiind intre 4.6 si 9.9 milimetri, de la cel mai subtire pana la punctul cel mai gros. Produsul deja a fost listat la un pretul de 310 dolari, la un cunoscut retailer chinez, datele oficiale aflandu-se peste o saptamana, la cunoscutul eveniment IFA 2015.

In concluzie, IFA 2015 va fi evenimentul unde vor fi lansate o multime de terminale, smartphone-uri, tablete, ceasuri inteligente, dar si alte inovatii aduse de cei ce le produc. Nici telefonul Lenovo Vibe P1 nu trebuie lasat de o parte, deoarece are niste caracteristici cat de cat interesante, mai ales bateria acestuia de 5.000 mAh alaturi de tehnologia de incarcare foarte rapida, promitandu-ne o autonomie destul de mare

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns