Lenovo Phab Plus aduce mai mult cu o tableta

0
355

La debutul acestei veri, aflam de existenta unui phablet produs de Lenovo, phablet care se asemana mai mult cu o tableta decat cu un smartphone, primind denumire de Lenovo Phab Plus, iata ca modelul apare din nou acum, venind cu noi detalii, precum un pret oficial dar si lansarea, care a avut loc in China. Acest terminal are un pret de aproape 410 dolari, deocamdata nestiindu-se cand isi va face simtita prezenta si pe piata din Europa si nu numai, momentand stiindu-se ca acest va masura in diagonala 6.8 inch, fiind tactat la o rezolutie Full HD, un procesor produs de cei de la Qualcom, fiind vorba de modelul Snapdragon 615, fiind ajutat de 8 nuclee, plus o memorie RAM de 2 GB „sub capota” acestui model. Ca si saptiu de stocare, modelul va beneficia de o memorie destul de mare, avand disponibili 32 GB, „la bordul” gadget-ului identificandu-se o camera principala de 13 megapixeli, dar si o camera principala de 5 megapixeli. Smartphone-ul va sosi cu o baterie destul de mare, aceasta avand 3500 mAh, si va fi de asteptat ca telefonul sa ruleze sistemul de operare Android 5.0, cu interfata Vibe UI aplicata peste acest android.

Noul phablet se remarca si princ acustica acestuia, el sosind cu o tehnologie Dolby Atmos Surround Sound. Cum identificam la multe modele din China, beneficiem de un terminal ce va avea doua locasuri pentru SIM, dar si o conectivitate 4G LTE, de ultima generatie. Lenovo Phab Plus are o grosime de doar 7.6 milimetri, dar si o greutate de 220 de grame.

Astepta mai multe despre acest model in momentul cand acesta va fi lansat pe piata internationala, momentan, informatiile de fata fiind venite pe filiera chineza, nefiind nimic oficial, mai multe putand afla in momentul cand telefonul va fi lansat oficial si pe piata internationala. Cert este ca modelul va sosi cu un ecran destul de mare, ceea ce il face mai mult sa fie o tableta in toata regula decat un smartphone.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns