Leagoo Elite 1 – un telefon destul de aratos la un pret bun

0
411

In urma cu scurt timp am inceput sa va prezentam terminale cu niste preturi destul de bune, fiind vorba de niste modele comercializate de unii retaileri chinezi, livrand gratuit la nivel global. Un gadget de care am auzit recent este si Leagoo Elite 1, un telefon care zilele acestea are parte de un pret redus, cu ajutorul unui cupon. Acest model ne impresioneaza si din punct de vedere al design-ului, fiind vorba de un detaliu care il putem remarca si privind imaginile ce au aparut recent pe internet. Daca il putem compara cu vreun telefon, Leagoo Elite 1 reprezinta o combinatie extrem de reusita dintre telefoanele Galaxy S2 si un smartphone produs de mai putin cunoscutii producatori Vivo.

Telefonul soseste cu o rama destul de interesanta, fiind realizata dintr-un aliaj de otel inoxidabil alaturi de mangeziu, fiind niste materiale care impreuna ne dau o rezistenta mai mare. Aflam ca acest model are parte de un spate cu o textura  ceva mai speciala, reflectand lumina intr-un mod cu totul special. Leagoo Elite 1 mai soseste si cu un buton care poate fi customizat special pentru a face fotografii, raspunsul la apeluri sau pentru deschiderea player-ului de redare audio.

Trecand la specificatiile tehnice ale acestui smartphone, dam peste unele componente care chiar ne impresioneaza. Avem parte de un display de 5 inch, tactat la o rezolutie Full HD, un procesor octa-core de la MediaTek, vorbind de modelul MT6753 pe 64 de biti, acesta avand o putere de 1.3 GHz, o memorie RAM de 3GB, un chip grafic de la Mali, dar si un spatiu intern de stocare de 32GB , teleofnul beneficiind bineinteles si de slot microSD, de pana la 32GB.

Leagoo Elite 1 soseste cu tehnologia 4G LTE, o protectie de tip Gorilla Glass 3, dar si o baterie de 2.300 mAh, dar si un suport dual-SIM. Camera foto principala a acestui telefon este de 13 megapixeli, beneficiind de un senzor de la Sony, putand realiza fotografii la o rezolutie de 16 megapixeli. Acelasi procedeu se intampla si cu camera frontala de 8 megapixeli a telefonului care ne ofera fotografii de 13 megapixeli. Terminalul beneficiaza de o grosime de 7.5 milimetri, un sunet HiFi, dar si un scanner de amprente care il identificam sub butonul home, nefiind integrat in acesta. Trecand la capitolul pret, aflam ca Leagoo Elite 1 are un pret de 174 de dolari, undeva la aproximativ 700 de lei, daca introducem codul Elite1 in sectiunea speciala de pe site-ul care comercializeaza acest telefon.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns