Imagini hands-on cu BlackBerry Venice

0
357

Pana acum au aparut unele imagini ale terminalului BlackBerry Venice, anumite randari, dar si unele imagini de tip hands-on putin neclare, dar, zilele acestea, putem vedea anumite detalii ce tin de design, detalii care pana acum nu au fost foarte vizibile, cum ar fi ca, de exmplu, butonul Power nu mai este situat sus, acea zona fiind rezervata pentru locasurile SIM si microSD.

Tastatura glisanta a acestui model dar si intregul terminal sunt mult mai inguste decat la ce ne asteptam noi, conform ultimelor zvonuri aparute pe internet. Tastatura QWERTY a acestui terminal este mult mai inghesuita decat tastatura care o identificam pe BlackBerry Passport, aceea avand un spatiu foarte mare, astfel, BlackBerry fiind unul dintre cele mai late terminale de pe piata. Trebuie sa fie de remarcat si ca modelul Venice va rula Android, in ciuda a cee ace a spus CEO-ul de la BlackBerry, acesta negand optarea acestui sistem de operare drept strategie principala pe viitor, confirmandu-se spusele noastre, si anume ca John Chen a incercat mai mult sa dezinformeze cu informaia cum ca BlackBerry nu va folosi Android.

Nu este sigur ca acest terminal va sosi cu un ecran ce va avea acele margini curbate sau nu, mai ales ca in imaginile ajunse pe internet se observa marginile drepte. Ceea ce ma ieste de reamrcat este si faptul ca avem o camera destul de mare, care iese putin in relief, beneficiind de un inel metalic dar si un blitz de tip dual LED, aceasta fiind o camera de 18 megapixeli, conform ultimelor zvonuri, fiind dotata cu tehnologia de focalizare rapida dar si stabilizare optica de ultima generatie. Desi aceste scapari si zvonuri au o vechime de mai bine de jumatate de an, cred car trebui sa soseasca si o declaratie unde sa ne fie prezentata si data de lansare a acestui terminal.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns