I Spit on Your Grave 2010

0
531

I Spit on Your Grave este un horror american despre rapire si razbunare, filmul este un remake dupa controversatul film din 1978 ( Day of the Woman, cunoscut ca si ”I spion on Your Grave”). Filmul a fost regizat de Steven R. Monroe si a fost scris de Adam Rockoff impreuna cu Meir Zarchi. Rolurile principale sunt interpretate de: Sarah Butler, Jeff Branson, Rodney Eastman, Daniel Franzese, Andrew Howard, Chad Lindberg si Tracey Walter. De coloana sonora s-a ocupat Corey Allen Jackson. I Spit on Your Grave a fost produs de compania CineTel Films si distribuit de Anchor Bay Entertainment. Lansarea a avut loc pe 1 mai 2010( Texas Frightmare Weekend) si pe 8 octombrie 2010(US). Filmul a detinut un buget modest de aproximativ 2 milioane de dolari, iar profitul neasteptat de mic, 1,2 milioane de dolari.

spitint1bJennifer Hills (Sarah Butler) merge la o cabana in padure pentru a scrie cel de-al doilea ei roman. in drumul spre cabana, ea face o oprire la benzinarie unde intalneste trei barbati hoinari. Dupa ce ajunge la destinatie, un anume Matthew (Chad Lindberg), care pare sa aiba ceva probleme de socializare, este contractat pentru a repara baia cabanei, lucru de care se achita cu succes. Jennifer il saruta pe obraz drept recunostinta si ii spune ca a salvat-o din a face baie in mlastina. Mai tarziu el se lauda celor trei barbati de mai devreme sustinand ca fata il place.

in acea noapte, cei patru barbati se furiseaza in cabana lui Jennifer cu intentia de-al forta pe Matthew s-o violeze si, astfel, sa-si piarda virginitatea. Ei isi bat joc de Jennifer, obligand-o sa simuleze sexul oral pe mai multe obiecte. Profitand de neatentia lor, ea fuge in padure unde da peste seriful Storch (Andrew Howard) si Earl (Tracey Walter), cel de la care a inchiriat cabana. seriful o duce pe Jennifer inapoi la cabana prefacandu-se ca vrea s-o ajute. Acesta gaseste acolo marijuana si alcool si o acuza ca a mintit in legatura cu patania ei, iar apoi incepe s-o perchezitioneze corporal, devenind tot mai pervers.

Ceilalti barbati intra in cabana si devine evident faptul ca sunt complici. Acestia o imobilizeaza si il forteaza pe Matthew s-o violeze, facandu-l in toate felurile atunci cand ezita. Dupa ce este violata de Matthew, ea fuge din nou in padure unde este iarasi prinsa din urma de agresori si violata de serif in timp ce unul dintre ei inregistreaza toata „bravura”. Dupa aceea, ea merge pe un pod si cade in rau chiar in momentul cand seriful voia s-o impuste, iar corpul ei nu mai iese la suprafata, facandu-i pe agresori sa o creada moarta. Numai ca femeia reuseste sa supravietuiasca si, dupa o luna in care a mancat insecte si alte mizerii, ea isi pandeste agresorii pentru a se razbuna pe ei.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns