Hyundai L575 – Un smartphone care seamana destul cu un Xperia

0
348

Un gadget pe numele sau Hyundai L575 a primit certificare FCC zilele trecute, acesta sosind cu un aspect care aduce destul cu al unul Sony Xperia. In cazul in care aveti semne de intrebare, brandul Hyundai nu este acelasi cu cel ce produce automobile.

Respectivul smartphone a fost certificat FCC pentru a utiliza retele de tip LTE, WCDMA dar si GSM, pe data de 28 august. Telefonul va suporta si WiFi dar si Bluetooth, va rula sistemul de operare Android, atingand viteze de download de pana la 150 Mbps. Este destul de interesant sa aflam ca firma Gionee, una de origina chineza, se va ocupa cu productia acestui model, astfel, cele doua branduri avand un parteneriat sau chiar o companie mama comuna. Din nefericire, odata cu pozele acestui terminal, nu au sosit si alte specificatii, remarcandu-se in primul rand carcasa golssy a acestui terminal, avand o portiune din sticla in fata, dar si o portiune de sticla in spate. Din cate se vede, gadgetul va sosi cu un ecran tip edge to edge la prima vedere, acesta fiind destul de ingust si elegant, fiind destul de probabil sa aduca unele dotari de tip flagship. Este putin probabil sa ne asteptam la un device Hyundai pe piata europeana destul de curand.

Din imaginile observate pe internet se remarca ca telefonul chiar aduce cu un Xperia, mai ales la spatele acestui telefon. Smartphone-ul este unul destul de interesant din cate se pare, fiind destul de probabil ca acesta terminal sa fie indragit de destul de multa lume, fiind printre primele telefoane produse de compania Hyundai, sau chiar primul, deoarece in ultima vreme nu ne-am prea interesat de aceasta companie. Asteptam sa vedem daca terminalul va sosi la IFA 2015 sau nu, deoarece nu s-au anuntat nici anumite specificatii despre acest telefon, detalii despre data de lansare sau de prezentare, nefiind nicicum stiute, ramane de asteptat daca cei de la Hyundai vor prezenta un comunicat oficial

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns