Huawei prezinta noi teasere ale lui Mate S

0
325

Suntem tot mai aproape de startul IFA 2015, targ care se va desfasura intre zilele 4-9 septembrie 2015, in capitala Germaniei, Berlin. Berlinul va fi locatia a foarte multor producatori din lumea telefoanelor, acestia incercand sa ne aduca terminale care sa fie tot mai interesante, cei de la Huawei fiind cei care au promis ca vor aduce o multime de terminale la IFA 2015.

Chinezii de la Huawei se pregatesc de lansarea lui Mate S, un terminal ce va sosi cu un display de 5.7 inch sau chiar 6 inch, fiind incadrat drept o tableta. Pe langa aceste caracteristici, Mate S va mai sosi si cu 3 sau 4 GB de RAM, un procesor produs tot de cei de la Huawei, fiind vorba de HiSilicon Kirin, pe acest device fiind adoptat ultimul procesor produs de ei. Este stiut faptul ca modelul va pastra design-ul care a putut fi intalnit pe Mate 7, un telefon de anul trecut, lansat tot la IFA. Zilele acestae, prin intermediul a doua imagini de tip teaser, imagini dezvaluite chiar de cei de la Huawei, se afla ce functii va aduce acest telefon nou produs de cei de la Huawei. Prima dintre acestea, dar si cea mai importanta, ne prezinta functia Force Touch, discutandu-se foarte mult de aceasta functie in ultima vreme, aceasta tehnologie fiind una care va putea sa faca diferenta intre nivelul de presiune in momentul apasarii pe ecran, functie care se poate utiliza chiar si atunci cand rulam diferite jocuri.

De asemenea, se mai observa si faptul ca software-ul pregatit de cei de la Huawei va veni cu un feature foarte interesant, fiind vorba de tehnologia cu ajutorul careia, prin desenarea anumitor litere sau simboluri pe ecran, va deschide anumite aplicatii, in cazul pozei publicate pe internet, in cazul desenarii literei C, aplicatia ce va rula va fi camera foto. De altfel, nu este o functie noua pe telefoanelele Huawei, aceasta functie fiind chiar de la modelul Huawei P8 Lite. Mai multe detalii ne vor fi prezentate saptamana viitoare, chiar din cadrul evenimentului IFA 2015, unde o sa fie prezenti si cei de la Huawei, deoarece au cateva smartphone-uri interesante produse, terminale care vor sa ni le prezinte si noua

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns