Gionee S5.1 Pro – un smartphone cu design interesant

0
326

Modelul Gionee S5.1 a fost un gadget de tip midrange destul de bun, mai ales prin grosimea acestuia, care era foarte mica, acum pregatindu-ne pentru o varianta evoluata, aceasta sosind sub numele de Gionee S5.1 Pro, smartphone-ul urmand sa isi faca aparitia chiar zilele acestea, in unele imagini hands on, care pot fi identificate cu usurinta pe internet.

O prima parere despre acest gadget ar fi ca aceste soseste cu o rama metalica, rama ce se aseamana putin cu ceea ce identificam pe un iPhone 6 sau un Galaxy S6, aici reamrcandu-se si marginile acestui telefon putin curbate, in zona frontala identificandu-se un ecran cu rezolutie 2.5D, spatele acestuia fiind glossy, probabil acoperit cu un panou de sticla, din fericire identificandu-se o captura si din benchmark-ul CPU-Z, aplicatie care ne poate insira specificatiile acestui terminal. Modelul acesta va sosi cu un procesor produs de cei de la MediaTek, fiind vorba de un model de MT6753, care va avea 1.3 GHz, fiind ajutat de un GPU produs de Mali, modelul T720. In spatele telefonului identificam camera principala, care este una de 13 megapixeli, aceasta vand si blitz LED, telefonul va masura 5 inch in diagonala si va fi tactat la o rezolutie 720p, memoria acestuia interna fiind de 16 GB, in timp ce RAM-ul este unul destul de bun, avand 2 GB. Gionee S5.1 Pro va mai sosi si cu un slot microSD, in timp ce, ca baterie avem o baterie de 2400 mAh, care ne promite o autonomie destul de mare, dar si doua sloturi SIM plus o conectivitate 4G LTE, fiind de asteptat ca modelul sa coste in jurul a 300-350 de dolari.

Asadar, modelul este unul destul de interesant, cei de la Gionee, decidand sa nu lanseze modelul la IFA 2015, ci sa il faca public fara prea mare valva, doar lansandu-si telefonul la un eveniment restrans.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns