Gigaset ne prezinta un smartphone high end

0
349

Probabil numele Gigaset nu va da prea mult entuziasm, dar totusi, compania germana va ajunge si la marele targ IFA 2015, chiar pe teritoriul acestora, deoarece show-ul se desfasoara la Berlin, acestia nu vor veni cu mana goala, aducand un smartphone high end destul de interesant. Lucrurile sunt si mai interesante, cand aflam ca respectiva companie germana a cumparat in urma cu 7 ani, adica, undeva prin 2008 un procent de 80.2% din actiunile Siemens Home and Office Communication Devices, procente cumparate de la compania Siemens AG.

Practic, tehnologia celor de la Siemens va sosi si pe smartphone-ul care va fi prezentat la IFA 2015 saptamana ce va urma, fiind probabil ca in viitor acest brand sa se gaseasca si pe handseturi. Dupa afacerea dintre Lenovo, Motorola si ZUK orice permutare dar si strategie a devenit posibila. Iar, revenind la telefonul produs de cei de la Gigaset, aflam ca acesta va sosi cu Android ca si sistem de operare preinstalat, acesta aparand chiar si in cunoscutul benchmark AnTuTu, avand de-a face cu un terminal ce va avea un ecran tactat la o rezolutie Full HD, diagonala acestuia nefiind cunoscuta, dar si o memorie RAM de 3GB, alaturi de o memorie RAM de 32GB, alaturi de un procesor produs de cei de la Qualcomm, fiind vorba de modelul Snapdragon 810.

Drept camera principala, acestia au adoptat una cu un senzor de 16 megapixeli, in timp ce, drept camera frontala avem o camera de 8 megapixeli, terminalul ruland Android 5.1.1, cateva imagini generice cu el aparand, observandu-se diferite margini metalice dar si un buton de tip Power/Lock situat pe partea dreapta a acestui telefon, brandul celor de la Gigaset fiind destul de vizibil, terminalul parand ca nu va avea butoane fizice in fata sau butoane capacitive, din primele imagini publicate pe internet. Asadar, asteptam IFA 2015 pentru a vedea ce este nou la acest terminal si sa vedem daca acesta va fi cu adevarat interesant.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns