Gear S2 si Gear S2 Classic apar in baza de date a FCC

0
384

Din data de 13 august, compania sud-coreena ne-a prezentat un preview al smartwatch-ului Gear S2, fiind un model pe care l-am observat deja si intr-o fotografie ajunsa pe internet chiar zilele trecute. Din cate se pare, terminalul de fata, a ajuns deja pe masa de certificare a cunoscutei agentii FCC, fiind o autoritate ce testeaza deja doua modele putin diferite.

Se vorbeste un „nume de cod” gen SM-R720 si SM-R732, fiind unele variante care se pot numi in urma urmei chiar Gear S2 si Gear S2 Classic, dar, odata cu aparitia in baza de date FCC, ne este prezentat si faptul ca ambele ceasuri vor sosi cu o tehnologie WiFi si Bluetooth, dar conectivitate de tip GSM inca lipseste din peisaj. Printre specificatiile acestor smartwatchuri, putem sa spunem ca beneficiem de niste panouri Super Amoled, care sunt tactate la o rezolutie de 360 x 360 pixeli, doua procesoare produse de cei de la Exynos, fiind vorba de modelurile Exynos 3472, o memorie RAM suficienta, fiind vorba de 768 MB, dar si un spatiu de stocare de 4 GB. De asemenea, vom beneficia si de un sport NFC, alaturi de o baterie de „doar” 250 mAh, care, conform spuselor ar trebui sa ne ofere o autonomie de cel putin o zi.

Asadar, conform ultimelor zvonuri, este de asteptat ca cele doua ceasuri inteligente sa debuteze chiar la marele show de peste cateva zile care se va desfasura la Berlin, si anume IFA 2015, un targ unde deja s-au anuntat o multime de gadget-uri interesante, fie ele smartphone-uri, ceasuri inteligente precum si aceste doua modele, ceasuri inteligente pentru cei mici, special colorate si cu un sistem de localizare de ultima generatie, dar si nelipsitele bratari fitness, cei de la Sony promitandu-ne o inovatie in ceea ce priveste bratarile lor de anul acesta.

In concluzie, asteptam IFA 2015 pentru a vedea ce terminale interesante vor ajunge acolo.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns