Fantastic Four

0
496

Fantastic Four – Este un film SF cu supereroi aparuti in cartile de benzi desenate din america publicate de Marvel Comics. Grupul celor patru fantastici in Noiembrie 1961. Cei patru fantastici au fost primii eroi creati de regizorul si scriitorul STan Lee. Un buget aproximativ de 10 milioane de dolari, in Grand Opening a strans peste 25 milioane de dolari, iar profitul total depaseste 53 milioane de dolari. Filmul a fost lansat pe 7 august 2015

Prietenii Reed Richards (Miles Teller) si Ben Grimm (Jamie Bell) au lucrat impreuna la un prototip de teleportare inca de cand erau mici si in cele din urma au atras atentia Profesorului Franklin Storm (Reg E. Cathey), directorul de la Fundatia Baxter, un institut de cercetare finantat de guvern care sustine tinerii dezvoltatori. Reed este recrutat sa li se alature si sa-i ajute pe copiii profesorului, Sue Storm (Kate Mara), la randul ei om de stiinta, si tehnicianul Johnny Storm (Michael B. Jordan), pentru a finaliza „Quantum Gate”.

cjdrwgiueaae6jxAcest proiect este conceput de febletea profesorului, Victor von Doom (Toby Kebbell), care are si sentimente de iubire fata de Sue. Experimentul se bucura de succes, iar supervizorul institutului, Dr. Allen (Tim Blake Nelson), alcatuieste un grup de astronauti pentru a merge intr-o dimensiune paralela cunoscuta drept „Planeta Zero”. Dezamagiti ca li s-a refuzat sansa de-a se alatura expeditiei, Reed, Johnny si Victor il recruteaza pe Ben sa-i ajute sa foloseasca Quantum Gate si sa plece intr-un voiaj neautorizat pe Planeta Zero.

Ei afla ca acea planeta este o lume plina cu substante nemaivazute pe Pamant si odata ajunsi acolo Victor incearca sa colecteze cateva mostre din ele, facand ca intreaga structura pe care se afla sa cedeze, iar solul erupe cu o substanta ce seamana cu lava, doar ca e verde. Reed, Johnny si Ben se intorc in dispozitiv la timp pentru ca Sue sa-i readuca pe Pamant. Victor este lasat in urma atunci cand cade prin solul lichefiat. Masinaria explodeaza, insa cumva cei patru nu sunt ucisi, ci primesc niste puteri supraomenesti.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns