Efect surpriză în optimizare SEO

0
295

De o perioadă Corporația Google colaborează destul de greoi cu cei din breasla SEO. Toți cei interesați în optimizare SEO și-au dat seama dintr-o dată, că ceva s-a întâmplat. Peste noapte unele magazine virtuale au urcat semnificativ în lista de rezultate, iar celelalte au coborât, parcă ar fi primit o penalizare drastică.

optimizare-seo-1

Luând în considerare că Google a promis, că actualizările Pinguin vor fi puse în practică după un anunț preliminar, și nu s-a anunțat așa ceva, specialiștii în optimizare SEO bănuiesc, că este vorba de o actualizare la algoritmul Phantom. Algoritmul Phantom este programul de bază al motorului de căutare, care face selecțiile preliminare după nivelul de calitate.

Acest algoritm verifică acele aproximativ 200 de criterii importante, pe care ar trebui să aibă la punctaj maxim fiecare site. În orice caz, și de această dată s-a adeverit un lucru important, site-urile cu conținut relevant și conforme criteriilor impuse de optimizare SEO, nu au căzut în lista de rezultate, ba din contră, au urcat semnificativ.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns