Echipa Vulpea Ucigasa, aliatul de nadejde care lupta impotriva rozatoarelor!

0
493

Cine n-a avut vreodata probleme cu rozatoarele? Soarecii si sobolanii sunt aparent niste mamifere mici, inofensive, insa realitatea este alta. Acestia produc daune colosale, si asta din cauza activitatii lor preferate, si anume cea de a roade.

Pentru a ne proteja de daunele produse, solutia salvatoare este deratizareaDeratizarea este o forma de a combate si de a preveni rozatoarele dintr-un anumit spatiu, fie interior sau exterior. Operatiunea de deratizare soareci si sobolani este realizata de catre firme de deratizare care au pregatirea necesara pentru a extermina rozatoarele.

vulpea_ucigasa_alb

Cu ajutorul serviciilor de deratizare de la Vulpea Ucigasa puteti scapa cu succes de problema rozatoarelor. Echipa Vulpea Ucigasa utilizeaza atat metode chimice dar si mecanice pentru a va scapa de soareci si sobolani. Metoda mecanica este metoda care presupune folosirea de capcane pentru prinderea rozatoarelor si a diferitelor dispozitive dotate cu ultrasunete. Metoda chimica este metoda care presupune utilizarea de substante chimice, otravuri, cu rolul de a extermina rozatoarele. Aceste otravuri sunt denumite rodenticide sau raticide.

In ce spatii se poate face deratizarea?
Dupa cum spuneam anterior, deratizarea poate fi facuta atat pentru interior cat si pentru exterior. Pentru spatiile interioare, se pot aplica tratamente de deratizare in:

  • spitale, cabinete medicale
  • scoli, gradinite
  • restaurante, cafenele, baruri
  • sali de cinematograf, sali de spectacole, teatre
  • case, birouri, apartamente, cladiri de birouri, deratizare scari de bloc, deratizare ghene de gunoi

Pentru spatiile exterioare, se pot aplica tratamente de deratizare in:

  • parcuri
  • gradini
  • livezi si in orice alt spatiu exterior

Echipa Vulpea Ucigasa recomanda

ca tratamentele de deratizare sa fie intretinute si sa se faca de cel putin doua ori pe an. Exista anumite perioade cand aceste tratamente sunt indicate sa se faca. De regula deratizarile se fac in special primavara sau toamna. Legislatia spune ca toate locatiile din domeniul alimentatiei publice trebuie sa beneficieze de tratamentele de deratizare. Nerespectarea acestei legi poate duce la amendarea proprietarilor. Este important sa facem deratizare si din cauza bolilor pe care rozatoarele le pot transmite. Exista o infinitate de boli si bacterii care se pot transmite atat la om cat si la animale.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns