Dvr 4 canale – Pentru memorarea inregistrarilor video

0
1697

Majoritatea firmelor apeleaza la diverse „trucuri” pentru a-i tine la distanta pe cei care vor sa fure sau sa faca diverse fapte rele. Printre masurile de siguranta pe care si le iau patronii, se numara si camerele de supraveghere. Este cea mai buna dovada pe care o poti folosi sa prinzi un hot, sa demonstrezi ca cineva anume este vinovat de niste fapte, etc.

dvr-4-canale-960h-real-time-recording-hdmi-ods-ad04h-260Camerele de supraveghere pot sa filmeze chiar si in format HD atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. Pentru a putea ramane inregistrarile mai multe zile, ai nevoie de un dvr cu 4 canale cu ajutorul caruia poti sa derulezi filmarile, sa le vezi in diverse moduri si sa le editezi. Sunt foarte multe lucruri pe care le poti face folosind un dvr. Acesta face legatura cu camerele de supraveghere.

Daca vrei sa vezi live ce se intampla pe camere, ai nevoie de un dvr cu 4 canale, pentru a putea imprima imaginile pe un monitor. Aceste dvr-uri nu sunt foarte scumpe. Pretul lor variaza in functie de numarul de sisteme video pe care le poti conecta si multe altele. Noile modele de dvr pot fi accesate si de la distanta.

Un model de dvr cu 4 canale poate fi conectat pana la 4 surse video. Asa cum am spus mai sus, sunt multe functii pe care le are un dvr. Poti sa monitorizezi live, sa faci backup la date, ai si playback, mod de inregistrare si poate cel mai important lucru, se poate accesa de la distanta in cazul in care este conectat si la internet.

Iti recomand si tie sa cumperi cel mai bun dvr. Daca ai multe camere pe care le amplasezi in cladirea ta, poti sa alegi un dvr mai mare cu 8-16 canale. Dar pentru 2-4 camere de supraveghere, un dvr cu 4 canale este ideal oricand si oriunde.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns