Dirty Weekend

0
522

Dirty Weekend este o comedie regizata si scris de Neil LaBute, la producere au ajutat Duncan Montogomery, Tiller Russell si Joey Stewart. Rolurile principale sunt interpretate de Matthew Broderick, Alice Eve, Phil Burke si Gia Grovatin. Filmul a fost rpodus de Horsethief Pictures. Dirty Weekend a fost distribuit de Falcon Films in colaborare cu K5 International, a avut marea premiera pe 4 septembrie 2015(US). Scenele au fost filmate in Albuquerque, New Mexico, USA. Bugetul a fost estimat la 3 milioane de dolari.

Dirty-Weekend-PosterMatthew Broderick si Alice Eve interpreteaza doi colegi de serviciu care, pe cand se aflau intr-o calatorie de afaceri, raman blocati pe aeroportul din Albuquerque, New Mexico. Personajul lui Broderick, Les, devine obsedat cu plecarea din aeroport pentru a merge la cumparaturi; este evident, insa, faptul ca aceasta este doar o scuza si scopurile sale sunt mult mai profunde. Natalie, personajul lui Eve, il acompaniaza in calatoria lui si il tot preseaza in timpul acesta sa-i spuna adevaratele motive si se plange pe buna dreptate ca este un tip evaziv ce are o problema cu spunerea adevarului.

Motivul pentru care este atat de obsedat de acest oras se datoreaza unor evenimente din urma cu ceva vreme in care a fost implicat si care au lasat urme in psihicul lui Les. Se pare ca Les a avut o noapte teribila ultima oara cand a fost aici si din cauza abuzului de alcool nu prea isi aminteste cu exactitate ce s-a intamplat, astfel ca isi doreste sa afle toate detaliile.

Ce stie sigur este ca a avut parte de-o aventura extraconjugala, insa una mai deosebita. Natalie, pe de alta parte, are si ea anumite secrete pe care, insa, nu se sfieste asa tare sa le impartaseasca si incearca sa-l faca pe Les sa se simta mai bine. Cei doi isi continua misiunea de descoperire a noptii nebune pe care a trait-o Les si discuta de-a lungul timpului despre viata lor, ajungand sa realizeze ca au mai multe lucruri in comun decat ar fi crezut la inceput.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns