De ce imi convine sa stau cu chirie

0
302

Cand cauti anunturi imobiliare Sibiu observi din start faptul ca o multime de persoane cauta chiriasi sau chirie. E un lucru normal acesta in oricare oras din Romania si nu numai.

In general, persoanele care isi permit financiar, isi cumpara o locuinta, iar ceilalti aleg sa inchirieze. Sunt o multime de agentii imobiliare Sibiu care au oferte de nerefuzat pentru cei care isi cauta chirie.

Si eu stau cu chirie si am gasit foarte repede apartamentul potrivit pentru mine. M-am interesat ce agentii imobiliare Sibiu exista si am ales in cele din urma NewConceptLiving. Aceasta agentie mi-a oferit seriozitate si profesionalism. Totul a decurs bine si am avut o experienta placuta din toate punctele de vedere. Daca vrei sa inchiriezi rapid, cele mai bune oferte imobiliare Sibiu le gasesti la agentii. Asa ca, nu mai piede timpul cautand proprietari, ci lasa-i pe cei care sa pricep cu adevarat sa te ajute. Chiar daca te feresti sa ceri ajutorul unor agentii imobiliare Sibiu..e posibil ca in final tot pentru o astfel de alegere sa optezi.

Asa cum spuneam, stau cu chirie. Si imi place. Si sunt cat se poate de linistita, chiar daca platesc lunat 1000 lei proprietarului. Niciodata nu am fost de parere ca il imbogatesc pe proprietar, asa cum sunt multi dintre prietenii mei care stau cu chirie. Consider ca din banii respectivi eu ma folosesc in totalitate de bunul sau pentru o luna de zile si e normal sa ma coste.

Nu m-am gandit inca sa imi cumpar un apartament, deoarece sunt in Sibiu doar de 1 an de zile si nu stiu sigur daca vreau sa nu sa ma stabilesc aici. Inca am timp sa ma hotarasc. Deocamdata, din moment ce nu stiu sigur ce fac, stau linistita cu chirie.

Deocamdata nu ma gandesc la o rata pentru un apartament, deoarece nu imi place ideea de a ma sti datoare timp de 30 de ani la o banca. Prefer sa platesc chirie mai mult timp, chiar daca din banii respectivi mi-as cumpara un apartament in cativa ani.

Eu asa ma simt mai linistita si deocamdata nu vreau sa schimb acest lucru. Tu insa, alegi ce e mai potrivit pentru tine. Daca ai o situatie financiara stabila si un psihic tare, creditul pentru apartament e o solutie buna. Daca nu, chiria e mai sigura.

Pentru oferte de inchirieri sau de vanzari apartamente in Sibiu, cauta-i pe cei de la NewConceptLiving.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns