Creaza-ti cea mai frumoasa balustrada

0
453

ancore-menghine-all-glass-1-0-356roBalustradele din inox au un aspect foarte frumos si sunt la moda. Foarte multi oameni prefera inoxul pentru diverse piese de mobilier si alte accesorii fiindca  transforma casa intr-un moderna. Eu am ales sa imi fac o casa moderna si speciala astfel incat sa ma simt ca intr-o casa desprinsa din viitor. Imi plac lucrurile moderne si tot ce apare nou in materie de tehnologie si gadgeturi, asa ca am ales sa imi personalizez casa intr-un mod futurist.

Cel mai mult timp am cautat niste balustrade de inox speciale pe care sa le montez la scara. Am vrut sa fac o scara speciala doar din sticla si cu balustrade din inox cu model simplu. Ce-i drept, nu gasesti oriunde balustrade de calitate pe care sa le montezi cu sticla direct de scara. Am gasit insa, pe site-ul celor de la Crosinox o gama larga de modele de balustrade si accesorii de calitate pe care sa le pot incerca si eu. Iti recomand si tie sa iti transformi casa intr-una moderna, modificand toate lucrurile care o fac monotona. Scara care duce la etaj trebuie sa fie speciala fiindca face parte din decor si este un „accesoriu” de lux de multe ori, mai ales daca este vizibila inca de la intrarea in casa.

Eu am reusit sa transform radical casa dupa ce mi-am schimbat scara, am pus o balustrada moderna si am mai facut mici modificari de mobilier. Ai un sentiment placut cand intri in casa si totul straluceste, dand impresia ca te aflii in viitor. Cele mai bune balustrade si alte accesorii utile pentru montarea balustradei, le gasesti la Crosinox. Poti comanda de aici si tu accesorii care te ajuta sa montezi simplu si rapid balustrada de inox oriunde doresti. Intra pe site si alege modelele tale preferate.

 

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns