Cea mai speciala zi din viata unui cuplu

0
371

Cand am fost intrebat saptamana trecuta de un prieten de ce mi-ar placea sa dansez doar pe muzica celor de la formatie nunta Bucuresti i-am raspuns cu cel mai penibil raspuns, daca mi se permite repetitia.

Asa ca, acum, la o saptamana distanta, daca stau sa analizez situatia, cred ca stiu cu adevarat ce imi place la ei. Cred ca stiu de ce am raspuns formatia Bucuresti atunci cand am fost intrebat. Cred ca am un raspuns pentru toate aceste lucruri. Daca ar fi sa-mi spuneti ce imi place mie cel mai mult sigur nu o sa ghiciti, dar cum articolul acesta este despre formatie nunta v-ati prins si voi, sunt sigur, ca dansul si atmosfera la o nunta imi place cel mai mult. Ba mai mult decat atat, ador acest sport national, ca sa-i spun asa, pe intelesul tuturor.

Sunt foarte multe formatii nunta sau formatii nunta Bucuresti ce este drept, dar doar una imi place. Doar formatie nunta Bucuresti imi place pentru ca ei mereu au stiut cum sa ma faca sa dansez din rasputeri, sa ma faca sa inteleg ca atunci cand vii la nunta nu este nevoie sa fii incruntat, ci, mai degraba, daca vii, vino pentru ca acolo iti gasesti toti prietenii si meriti sa te distrezi.

Asadar, tu te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa dansezi din toate puterile si chiar si atunci cand simti ca nu mai poti, vei gasi ceva resurse. Vei gasi resurse pentru ca iti place melodia respectiva, pentru ca iti place vocea care o canta, pentru ca totul este facut astfel incat tu sa poti sa dansezi si sa te distrezi.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns