Ce sa eviti sa faci cand esti invitat la o nunta?

0
354

Invitatii vin la nunti cu gandul la distractie. Este si normal, din moment ce acest eveniment este unul ce trebuie sarbatorit cu formatie nunta, cu mancare si bautura, cu dans si voie buna. Ca invitat, trebuie sa stii sa te porti la o nunta, astfel incat sa nu strici nunta mirilor.

Distreaza-te, simte-te bine, bucura-te de muzica unei formatii nunta de calitate si nu iesi in evidenta in mod negativ.

Ca sa nu dai gres cu comportamentul tau, nu veni la nunta cu invitatii tai, daca nu ti s-a cerut asta. Daca vrei sa mai aduci pe cineva, intreaba mirii inainte, nu le fa astfel de surprize in ziua nuntii. Poate ei vor ca in acea zi sa aiba alaturi doar persoane foarte apropiate.

Tinuta pe care o adopti la o anumita nunta trebuie aleasa cu grija ca sa nu deranjezi mirii, in cazul in care esti femeie. In nici un caz nu te imbraca in alb. Mireasa trebuie sa fie cea care sa iasa in evidenta cu aceasta culoare, nu tu. Alege orice vrei, dar nu alb.

Daca esti mama si vii la nunta cu micutii tai, ai grija de ei. Copiii pot fi foarte agitati si pot distruge diverse bunuri, sau mai rau pot pata cu diverse bauturi sau mancaruri rochia miresei sau tinutele invitatilor. Fii cu ochii pe ei.

Distreaza-te cat poti tu de mult, bucura-te de muzica repectivei formatii nunta Bucuresti pe care mirii o au pregatita pentru tine, dar nu exagera. Nu consuma prea mult alcool, nu te da la chelnerite si nu te cupla in timpul nuntii.

Poarta-te civilizat si tine cont de faptul ca nici o mireasa nu trebuie sa aiba grija invitatilor sa se poarte civilizat, ci acestia trebuie sa stie sa faca asta.

O formatie nunta Bucuresti pe care eu o apreciez este Formatia Bucuresti.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns