BlackBerry Passport cu Android la bord

0
357

Stim cu totii ca cei de la BlackBerry au in planuri pregatirea unui telefon cu Android la bord, vorbindu-se ca acesta va sosi sub numele de Venice, zilele acestea descoperindu-se ca si cunoscutul model Passport poate sosi cu Android la bord, fara a avea probleme. Am avut parte de un hands on realizat de catre un site brazilian, site ce ne prezinta modelul BlackBerry Passport ruland Android intr-un mod foarte bun, fara lag sau alte probleme.

Nu putema avea decat cuvinte de lauda, acest lucru suprinzandu-ne destul de mult, mai ales ca deja putem rula aplicatii Android pe Passport, fie prin metoda sideloading de APK-uri, fie le putem descarca din Amazon App Store. Se pare ca cei de la BlackBerry au ales sa nu puna vreo interfata proprie peste acest Sistem de Operare, deci se pare ca primim un Android in toata „aluta” lui pe BlackBerry Passport. Chiar si aplicatiile de la Google sunt incluse aici, precum si BlackBerry Hub ramanand in centrul mecanismelor de pe acest gadget. De altfel, si restul aplicatilor sunt incluse, precum si BlackBerry Assistant, acesta devenind putin cam irelevant, totusi in fata lui Google Now. Dupa cum se vede si in clipul aparut pe internet, gadgetul ruleaza fara lag, totul fiind foart bine, deoarece este vorba de un terminal ce vine cu o memorie RAM de 3GB dar si un procesor Snapdragon destul de putenic, observandu-se si tastatura virguala a acestui device in actiune, intr-un anumit moment, acolo completandu-se inputul tastaturii fizice.

Asadar, nu mai ramane decat sa asteptam data de 4 septembrie, data cand se asteapta sa inceapa marele targ IFA 2015, pentru a vedea modelul Venice produs de cei de la BlackBerry, sa vedem unele specficatii ale acelui terminal, dar si ce interfata vor aplica peste cunoscutul Android 5.1 Lollipop, deoarece BlackBerry Passport a avut clasicul Android Lollipop fara vreo interfata a celor de la Blackberry, iar, daca modelul Venice va veni cu Android integrat, este de asteptat ca cei de la BlackBerry sa aplice si o interfata peste clasicul Android.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns