AUO va lansa un telefon cu ecran curbat

0
366

Compania AUO a facut public un concept al unui telefon cu un ecran care se poate curba pe margini, imaginile fiind facute publice la Touch Taiwan 2015, un show destul de interesant, acesta fiin prezentat in imagini, dar si intr-un GIF, acolo prezentandu-se interactiunea cu muchiile telefonului.

Acestea se pot indoi la fel ca o bucata de plastilina, interpretand gestul ca si niste comenzi. Engadget Chinese, o mica companie, ne-a prezentat prototipul, fiind prezentat de cei de la AUO, la un stand din acel show. Telefonul va sosi cu un ecran AMOLED de 5 inch la o rezolutie de 1280 x 720 pixeli, fiind incasabil. Cert este ca ecranul curbabil dar si flexibil, mult mai curbabil si flexibil decat la LG G Flex sau G Flex 2.

In GIF-ul ajuns pe inernet, observam cum putem controla aplicatia Google Earth, putand indoi marginile ecranului atat pentru zoom in, dar si zoom out. Reprezentantii AUO au spus ca tehnologia va sosi si pe diagonale mai mari dar si pe unele rezolutii mai inalte. Abia asteptam sa vedem si aplicatii din domeniul gamingului, si cum se va descurca telefonul in anumite jocuri publicate pe internet.

Telefonul va fi unul destul de interesant din cate se pare, deoarece este primul telefonul caruia ii poti controla muchiile spre a intra pe diferite aplicatii, sau a controla anumite aplicatii, fiind destul de interesant atunci cand rulam diferite jocuri. Este de asteptat ca telefonul sa atraga destul de mult lumea, chira daca design-ul acestui terminal nu este foarte interesant, avem de-a face cu acest ecran curbabil care este o inovatie pe piata telefoanelor, un asemenea telefon nu s-a mai lansat niciodata, daca il putem compara, poae cu LG G Flex sau G Flex 2, dar nici cele doua telefoane nu au avut asa ceva, ele fiind doar curbate, neputand controla aplicatii sau telefonul miscand din telefon.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns