AOC a lansat un monitor nou de gaming

0
345

Pe data de 26 August, la Amsterdam cei de la AOC anuntau lansarea a doua noi monitoare dedicate gamerilor, AMD FreeSync, folosindu-se de tehnologie Anti-Blue Light, avand un timp de raspuns de o milisecunda, tehnologia reducand numarul fasciculelor luminoase de unda scurta daunatoare. Iar, prin reducerea a peste 90% din lumina albastra, calitatea culorii dar si profunzimea campului vizual redat nu au de suferit din pricina acestei tehnologii, acest detaliu garantand o experienta de joc mult mai perfectionata, de aceasta protectie avansata, fiind la fel de captivanta, modelele AOC G2260VWQ6 dar si G2460VQ6 vor deveni disponibile in magazine din luna septembrie, pretul acestora fiind in functie de model, de la 749 pana la 899 de lei.

Lumina albastra va putea afecta vedea utilizatorilor in anumite moduri, iar, pentru a elimina partea daunatoare a undelor luminoase, tehnologia celor de la AOC denumita Anti-Blue Light muta varful lungimii de unda de la 450nm catre un nivel cu mult mai sigur, la 460nm. Ca urmare a schimbarii acesteia, fasciculele dauntoare vor fi reduse cu peste 90%. Doar prin adaptarea luminii albastre cu ajutorul intermediului nivelului no aplicat, fara ca aceasta sa fie blocata sau filtrata, culorile reusind sa ramana la fel de stralucitoare, calitate imaginii fiind perfecta.

Un nou efect care poata strica putin ochii utilizatorilor este si efectul de scintilatie a imaginilor, aceasta situatie avand loc in momentul cand reglam luminozitatea ecranului LED se va petrece in paralel cu actiunea de reincarcare a monitorului, ochii putand avea un disconfort semnificativ. Tehnologia AOC Flicker Free va folosi curent direct, in timp ce monitoarele normale vor functiona cu ajutorul tehnicii pulse widht modulation, cu ajutorul acestei tehnologii reducand destul de mult efectul de scintilatie care rezulta intr-un discomfort al ochilor dand voie utilizatorului sa stea mai mult timp in fata monitorului.

Noul model de monitoare al celor de la AOC este unul de perspectiva, fiind destul de bun, mai ales pentru cei ce prefera gaming-ul, in opinia mea, acest monitor se va bucura de destul de multe comenzi.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns