Amazon a dat afara inginerii ce au contribuit la telefonul denumit Fire Phone

0
317

 

Modelul Amazon Fire Phone a beneficiat zilele acestea de o reducere enorma, pretul telefonului fiind de doar 130 de dolari, dar, dupa cum am constat si noi in urma recenziei, dar si orice utilizator normal, produsul Fire Phone este un esec total, acest lucru soldandu-se cu concedieri in masa la Amazon, din detaliile care au aparut in ultima vreme.

Un cunoscut jurnal a scris ca firma a concediat cateva zeci de ingineri care au contribuit la proiectul pentru modelul Fire Phone din anii trecuti. Daca Amazon va mai realiza telefoane, atunci va mai dura catva timp pana ce le va trece gustul amar al primului model realizat de ei. Fire Phone reprezinta rezultatul muncii celor de la Lab126, fiind divizia de dezvoltare hardware de la Amazon, firma care a avut pentru prima oara parte de concedieri. Alte noi proiecte ale celor de la Lab126 nu vor fi afectate de concedieri, dar, printre noutati se numara un computer de bucatarie cu suport pentru unele comenzi vocale dar si o baterie noua care ii va da voie unui Kindler eReader o functionalitate de 2 ani cu o incarcare dar si o tableta de tip Fire care ne prezinta o grafica 3D fara a fi nevoie de niste ochelari speciali. Sunt proiecte care au fost anulate in masa, proiecte printre care identificam si o tableta ce se astepta sa masoare un ecran dde 14 inch, un stylus care va traduce notitele scrie intr-un mesaj de tip text digital, dar si un mic proiector.

Asadar, cei de la Amazon se pare ca nu vor lansa prea curand un nou telefon, deoarece acestia au avut un ghinion foarte mare datorita modelului Fire Phone, acestia neavand parte deloc de vanzari mari, asa cum se asteptatu inginerii ce au realizat acest telefon dar si sefii de la Amazon, pana la urma, telefonul nereusind sa fie vreunul minune, acesta dezamagind atat din pricina specificatiilor tehnice, dar si din pricina designului foarte urat al acestui model.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns