Alege cele mai bune ponturi online

0
289

Atunci cand pariezi de multa vreme, te consideri un parior profesionisti insa nu e chiar asa. Ca sa ajungi un parior profesionist ai nevoie de foarte multa experienta, niste bilete foarte bune pe care le-ai prins castigatoare si bineinteles, trebuie sa stii cum sa faci o analiza detaliata a unui eveniment sportiv.

Si eu pariez de foarte multa vreme insa nu am reusit niciodata sa castig foarte multi bani din pariuri. E foarte greu sa prinzi 4-5 meciuri castigatoare pe acelasi bilet si sa aiba fiecare o cota de peste 1,50. Am cautat niste site-uri pe net care sa imi ofere pronosticuri bune insa mereu dau peste reclame cu agentii de pariuri si tot felul de promotii. Aceste lucruri sunt atragatoare dar cand citesc termenii si conditiile de acordare a bonusurilor, ma ingrozesc,

De aceea nu ma iau dupa recomandarile lor sa pariez la anumite agentii. Prefer sa pariez dupa cum imi place mie, asa ca merg pe instinct. Acum am gasit si un site de ponturi pariuri care nu este afiliat niciunei case de pariuri online. Cred ca o sa urmez sfaturile lor deoarece i-am urmarit cateva zile si au dat doar pariuri castigatoare.

capture

E interesant sa ai o sursa sigura de ponturi in fiecare zi. Daca mai gasesti si o strategie pariuri castigatoare, atunci poti sa iti asiguri un venit lunar sigur si asa nu iti mai faci probleme. Iti recomand sa intri si tu pe acest site daca vrei sa te inspiri si sa descoperi niste pronosticuri foarte bune. De maine o sa joc si eu cate 2-3 la 100 Ron sa vedem ce castig am la final de luna.

Pana atunci sper sa strang o suma frumusica pentru achitarea chiriei. Daca imi scot banii de chirie lunar, e super. Intra si tu acum pe site-ul celor de la Piata de Ponturi si descopera cele mai tari meciuri. Este un proiect unic in Romania care nu recomanda nici o casa de pariuri online. Celelalte site-uri de profil castiga din pierderile tale atunci cand te inregistrezi de pe link-urile de afiliati.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns